Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 629 kJ / 867 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,03 g |
Tuky | 20,77 g |
Vláknina | 9,30 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 333 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 34,60 g |
Postup přípravy
Na sádle orestujeme cibuli, přidáme maso a restujeme za stálého míchání. Krok 2: Přidáme provensálské koření, mletou papriku, chvilku ještě opékáme, podlijeme vodou. Krok 3: Přidáme nakrájené papriky a podusíme. Nakonec přidáme nakrájené okurky.
Podáváme s rýží.
Jak naložit s úrodou paprik. Možností je více, vyberte si
Zveřejněno 6. 2. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso na paprikách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zVJZ
Moje poznámka
Vepřové maso na paprikách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zVJZ
Nejnovější recepty
Melounový salát
Přidáno před 4 hodinami
Čabajkové lečo
Přidáno před 6 hodinami
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno před 15 hodinami
Meruňkové knedlíky plněné oříškovým máslem, citrónový sorbet
Přidáno 7. 8. 2025 20:28:56
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno 7. 8. 2025 18:58:03
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno 7. 8. 2025 18:12:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky na houbách čerstvých i sušených
Sahula před 1 hodinou
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
Sahula před 1 hodinou
Výborný rychlý makovec
mafinka888 před 1 hodinou
Sýrová roláda
KristynaM25 před 2 hodinami
Povidla ze švestek
h.dvorak před 2 hodinami
Houbové rizoto s pórkem (po česku)
radekfiala před 4 hodinami
Výborné kynuté těsto
Peta6 před 4 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
KacaaK před 4 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Tonda001 před 4 hodinami
Suroviny:
maso vepřové,
pepř,
kmín drcený,
sádlo,
cibule,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá bílá,
okurky sterilované,
paprika sušená sladká,
koření provensálské,
mouka hladká
Komentáře (4)