Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 423 kJ / 1 057 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,84 g |
| Tuky | 2,00 g |
| Vláknina | 51,02 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 263 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 218,53 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kačicu okoreníme a osolíme.
Krok 2: Olúpané zemiaky a batáty nakrájame na väčšie kusy a cibule na štvrtiny.
Krok 3: Pekáč vytrieme olejom a dáme do neho zeleninu. Posypeme lístkami saturejky alebo majoránky. Osolíme.
Krok 4: Na zeleninu položíme kačku a zakryjeme alobalom.
Nepodlievame. Krok 5: Pečieme zakryté v rúre na 170 °C cca 2-2,5 hodiny, podľa veľkosti kačky. Potom odkryjeme a zapečieme do zlatavej kože.
Nepodlievame. Krok 5: Pečieme zakryté v rúre na 170 °C cca 2-2,5 hodiny, podľa veľkosti kačky. Potom odkryjeme a zapečieme do zlatavej kože.
Zveřejněno 13. 3. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachna pečená na bramborech a batátech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NQq6
Moje poznámka
Kachna pečená na bramborech a batátech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NQq6
Nejnovější recepty
Strouhané řezy
Přidáno před 53 minutami
Bramborový koláč "Co dům dá"
Přidáno před 2 hodinami
Pudinková buchta se skořicí
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová krkovička s játry
Přidáno před 13 hodinami
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 17 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bulgur s kapustičkami a kořenovou zeleninou
Glapet před 35 minutami
Kuře na zelí
[email protected] před 53 minutami
Kvasové krekry se sezamem
janatka před 1 hodinou
Zdravé cottage lívance
janatka před 1 hodinou
Žitný chléb
janatka před 1 hodinou
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
[email protected] před 1 hodinou
Pomazánka z pohanky
janatka před 1 hodinou
Polévka z hlávkového zelí
Vasek93 před 1 hodinou
Šunkofleky II
Valis před 2 hodinami
Šunkofleky s bazalkou
Valis před 2 hodinami
Suroviny:
kachna,
brambory,
batáty,
cibule,
cibule červená,
saturejka,
pepř,
sůl
Komentáře (3)