Vepřová panenka s rajským smetanovým přelivem
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 542 kJ / 1 324 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 230,13 g |
Tuky | 38,37 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 466 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 13,60 g |
Postup přípravy
Naklepeme, osolíme, opepříme.
Necháme chvíli odpočívat při pokojové teplotě. Krok 2: Omáčka: nakrájíme cibuli nadrobno. Osmažíme cibuli na oleji dozlatova. Přidáme lžíci hladké mouky
a opražíme. Poté vložíme protlak. Zamícháme. Přilijeme smetanu, pár minut povaříme a odstavíme z plotny. Krok 3: Maso osmažíme na másle z obou stran. Krok 4: Podáváme maso jemně přelité omáčkou, přílohou mohou být brambory, či knedlík.
Zveřejněno 16. 4. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka s rajským smetanovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k9Yx
Moje poznámka
Vepřová panenka s rajským smetanovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k9Yx
Nejnovější recepty
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 14 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 20 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 22 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 22 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
wimra před 9 minutami
Jogurtová bábovka II
Sima1996 před 23 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
Lejji_ před 1 hodinou
Falešná dršťková z hlívy
oring před 3 hodinami
Mrkvová buchta
veronika_straka před 3 hodinami
Cuketová buchta
mamina58 před 15 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 17 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 18 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 19 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 19 hodinami
Suroviny:
panenka vepřová,
cibule,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
smetana ke šlehání,
sůl,
pepř,
olej,
máslo
Komentáře (1)