Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jahodový dort s cappuccinem

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 11. 2009 16:43

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie16 431 kJ / 3 927 kcal
Bílkoviny103,75 g
Tuky147,96 g
Vláknina11,65 g
Cholesterol 607 mg
Sodík 560 mg
Sůl1,62 g
Sacharidy515,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

zdroj: Inspiraci dortu jsem získala z časopisu Katka.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ssimusshka ssimusshka

19. 11. 2009 21:05

Ano, chápete. Předem uvaříme "želatinu" a pak přidáme jahody. Podle toho jak jsou velké, já jsem je ještě půlila. Hmota před nalitím na korpus nemusí být úplně vychladlá. Stačí ji na chvilku odstavit z plotny. :-D

Jana

19. 11. 2009 20:57

Jahody dáme do vařící kompotové šťávy celé? Do kompotové šťávy přidáme solamyl, cukr, skořici a strouhanou citrónovou kůru. Přivedeme k varu a pak přidáme celé jahody? A šťávu s jahodami ještě chvili vaříme. Chápu to dobře? V popisu je to napsané trochu nesrozumitelně. A náplň nalijeme na korpus ještě horký? Děkuji autorce za upřesnění.

Iljusa Iljusa

19. 11. 2009 19:22

chválím :yes:

Ivina Ivina

19. 11. 2009 19:18

To nemá chybu.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 11. 2009 18:01

Uff, proč mi to děláte?:-D:yes::yes::yes::yes:

simonka

19. 11. 2009 17:54

Simčo nádhera :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: dort hello kitty fotogalerie zelatina ze solamylu bezinkový kompot želatina ze solamilu marcipánový dort hello kitty moucniky z tvarohu z časopisu katka fotogalerie dortu s jahodami želatinovy dorty fotogalerie jahodovy kompot dort dort z kompotových jahod kakaový dort s jahodami pečeme z jahod pečeme s jahod dorty s jahodami kompotovej dort jemná želatina na dort pečeme z kompotových jahod instantní mléko vana capa želatina na potření jahod na dortu časopis dorty

Suroviny: vejce, cukr, cukr vanilkový, olej, mouka hladká, mouka hrubá, solamyl, prášek do pečiva, kakao, likér, mléko, kompot jahodový, solamyl, cukr, skořice, kůra citronová, tvaroh, cukr, cukr vanilkový, želatina, smetana ke šlehání, cappuccino, kakao, likér, rum

TopRecepty.cz

Jahodový dort s cappuccinem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YWlW