Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 278 kJ / 1 022 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,80 g |
| Tuky | 18,31 g |
| Vláknina | 29,45 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 1,26 g |
| Sůl | 3,55 g |
| Sacharidy | 124,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Klíčky vložíme do mísy, přidáme očištěnou a nastrouhanou mrkev, na kostky nakrájený sýr tofu a promícháme.
Krok 2: Sójovou omáčku, worcesterovou omáčku a cukr promícháme, ochutíme bazalkovým olejem a vlijeme na salát.
Krok 3: Zlehka vmícháme omyté a nakrájené listy ledového salátu, podle chuti osolíme a posypeme nakrájenými olivami.
Zveřejněno 16. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z fazolí mungo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/owD3
Moje poznámka
Salát z fazolí mungo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/owD3
Nejnovější recepty
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 52 minutami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 4 hodinami
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 15 minutami
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 16 minutami
Třená buchta
Martina Veveruska před 20 minutami
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 50 minutami
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 5 hodinami
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 7 hodinami
Suroviny:
fazole mungo,
mrkev,
sýr uzený,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
cukr moučkový,
olej,
salát ledový,
sůl,
olivy zelené
Komentáře (2)