Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 901 kJ / 4 517 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,46 g |
Tuky | 212,83 g |
Vláknina | 36,00 g |
Cholesterol | 1,41 g |
Sodík | 342 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 563,02 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ingredience na těsto zpracujeme rukou a vtlačíme do vymazané formy.
Pečeme na 180 stupňů cca 15 minut do růžova. Krok 2: Mezitím ušleháme bílky do tuhého sněhu a pak postupně zašleháme cukr, vznikne nám pevná “hmota”. Nakonec do ní vmícháme opatrně rybíz. Krok 3: Směs opatrně naneseme na povrch korpusu a pečeme do té doby, až povrch lehce zezlátne.
Pečeme na 180 stupňů cca 15 minut do růžova. Krok 2: Mezitím ušleháme bílky do tuhého sněhu a pak postupně zašleháme cukr, vznikne nám pevná “hmota”. Nakonec do ní vmícháme opatrně rybíz. Krok 3: Směs opatrně naneseme na povrch korpusu a pečeme do té doby, až povrch lehce zezlátne.
Zveřejněno 2. 7. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybízový koláč se sněhovou čepicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkD0v
Moje poznámka
Rybízový koláč se sněhovou čepicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkD0v
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 17 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 17 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 17 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 18 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 18 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso na mrkvi
JitulinaK před 9 minutami
Dušené zelí
rimul@email.cz před 14 minutami
Cuketový perník
Raslik před 37 minutami
Vepřové kostky se smetanou
Zdenislavka před 1 hodinou
Václavkový guláš (bez mouky)
Sahula před 2 hodinami
Václavkový guláš
Sahula před 2 hodinami
Krémová polévka z červené řepy
ricci před 2 hodinami
Guláš z václavek
Sahula před 2 hodinami
Kuřecí maso na medu
VerkaDvorakova před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Zinockaslup před 2 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
cukr krystal,
žloutek,
bílek,
cukr krystal,
sůl,
rybíz,
tuk
Komentáře (4)