Postup přípravy
Položíme do pekáče. Krok 4: Zakryjeme alobalem a dáme do trouby na cca 200 °C na 70 minut.
Pečení a teplota jsou orientační, záleží na troubě. Krok 5: Do zakysané smetany přidáme tatarskou omáčku, hořčici, prolisovaný česnek a strouhaný sýr (nastrouhala jsem Pecorino, pak už není třeba solit).
Směs nalijeme na maso cca 20 minut před koncem pečení a zapečeme.
Zveřejněno 20. 12. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotleta na strouhaných bramborách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxRvp
Moje poznámka
Kotleta na strouhaných bramborách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxRvp
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 3 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 18 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 19 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 22 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 22 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 1 hodinou
Koňakové řezy
janatka před 2 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 3 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 4 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 11 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 12 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 14 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 14 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 15 hodinami
Suroviny:
kotleta vepřová,
brambory,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
kmín celý,
paprika,
sádlo,
smetana zakysaná,
tatarská omáčka,
hořčice,
česnek,
sýr
Komentáře (4)