Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 950 kJ / 1 661 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 148,15 g |
| Tuky | 112,45 g |
| Vláknina | 6,12 g |
| Cholesterol | 426 mg |
| Sodík | 2,15 g |
| Sůl | 5,40 g |
| Sacharidy | 12,75 g |
Postup přípravy
V kastrolu na rozehřátém oleji osmažíme do nazlátlé barvy a přendáme do kameninové nádoby pomalého hrnce. Krok 4: Přidáme maso, hříbky i s vodou, chladný vývar a všechno promícháme.
Hrnec přiklopíme poklicí, nastavíme na program High a necháme pracovat 4 hodiny. Krok 5: Máslo s moukou důkladně vidličkou propracujeme, utvoříme kuličku, kterou půl hodiny před koncem vaření přidáme k masu. Krok 6: Na přílohu se hodí rýže, knedlík nebo těstoviny.
Zveřejněno 24. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kližka na hříbkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrOpr
Moje poznámka
Hovězí kližka na hříbkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrOpr
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 15 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 19 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 4 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 6 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 6 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 6 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 6 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 7 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 8 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 8 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 8 hodinami
Suroviny:
kližka hovězí,
špek,
cibule,
vývar hovězí,
hříbky sušené,
olej,
pepř mletý,
sůl,
máslo,
mouka hladká
Komentáře (3)