Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řízky z hovězí kližky

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 5. 2020 19:39

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 712 kJ / 1 604 kcal
Bílkoviny254,47 g
Tuky46,48 g
Vláknina7,13 g
Cholesterol 605 mg
Sodík 1,11 g
Sůl2,40 g
Sacharidy39,61 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podařilo se mi nakrájet 8 menších plátků na řízky. Zbytek masa jsem použila na vývar.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

1. 6. 2020 19:38

medanek: Ninuš děkuji:-KDíky i za info a název,hned jsem šla na google a mám opět další znalosti k dobru:yes:Já jsem se nikdy s řízkem z hovězího masa nesetkala.Z kližky v PH byly šťavnaté a měkkoučké.Budu je někdy muset vyzkoušet usmažit i z nějakého kvalitního hovězího,na pánvičce:-8

medanek medanek

31. 5. 2020 12:50

Anna Kocikova: Aničko já dělávám řízky i z hovězího, dříve se dělalo i v hospodách a jmenovalo se to Porthaus. Z kližky jsem nezkoušela, ale proč ne? Mně by určitě moc chutnalo :yes::yes::-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

27. 5. 2020 20:28

Eja57:Moc děkuji:-K My milujeme kližku:-QA tak mě napadlo,jak by asi chutnaly řízky.V obyč.troubě by byly asi jako podrážka,to jsem neměla odvahu a tak jsem zkusila v ph.Už jsem dělala i z vepřového masa podle rcp tady na Top,ale obalovka úplně slezla:-(Tak jsem tady zkusila obalit 2 krát a obalovku hodně přitlačit a vyšlo to.Masíčko bylo díky marinování hezky provoněné a křehké:-8Jen ty brambory chytly takovou neobvyklou barvu:-)

Eja57 Eja57

27. 5. 2020 19:48

Mám PH, mám ráda PH ....ale tady jen tiše zírám...recept i foto:yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kližka hovězí, podmáslí, zázvor mletý, česnek granulovaný, libeček, mouka hladká, vejce, strouhanka, olej, máslo, brambory, máslo, sůl, kmín celý, petrželka

TopRecepty.cz

Řízky z hovězí kližky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q9mq