Rychlý závin s meruňkami nebo jiným ovocem
Mák, tvaroh a ovoce je chutná kombinace. Kdo ji ještě nezkusil, má možnost. Stačí k tomu hotové listové těsto a připravit náplň. Skvělý moučník budete podávat do hodiny na stůl. A věřte, že trochu jiný štrůdl, si vaše rodina oblíbí.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 818 kJ / 913 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,68 g |
Tuky | 60,56 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 299 mg |
Sodík | 203 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 30,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 7. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlý závin s meruňkami nebo jiným ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J68lg
Moje poznámka
Rychlý závin s meruňkami nebo jiným ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J68lg
Nejnovější recepty
Salát s chřestem a jahodami
Přidáno před 1 hodinou
Masové kuličky obalené v ostro-kyselé omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Smažený řízek podle babičky jednoho šéfkuchaře
Přidáno před 1 hodinou
Domácí třešňový sirup
Přidáno před 2 hodinami
Kynuté knedlíky
Přidáno před 7 hodinami
Květákové kari s brokolicí, paprikami a baby špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
BeBe střecha s banánem
Majavcelicka před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Jakubka před 2 hodinami
Jihočeská kulajda
poirotka před 2 hodinami
Kuřecí špalíčky na divoko
poirotka před 2 hodinami
Tvarohový koláč s borůvkami
marsa.marsa před 2 hodinami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
Lendoulinecek před 2 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
bobnak před 3 hodinami
Čokoládovo-banánové muffiny
DominKuchtik před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Pavluska75 před 4 hodinami
Suroviny:
těsto listové,
tvaroh,
mák,
cukr vanilkový,
vejce,
meruňky,
oříšky
Komentáře (10)
Nádivka šiml se u nás vždy dělala z mletého máku povařeném v mléce(podle mojí babičky)možná je to nějaká rychlovla bez vaření.
A opět dokonale popsaný postup ( cca 4cm ap.) přesně pro takové nešiky jako já a já Ti moc děkuji ,Maruško