Jednoduchá pomazánka s avokádem a vejci
Avokádo je jednou z exotických populárních surovin u nás. Nejčastěji z něj připravujeme pomazánky. Inspirujte se v tomto receptu a připravte jemnou pomazánku z avokáda, vajíček a řapíkatého celeru. A avokádovou pecku tentokrát nevyhazujte, bude se vám hodit.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 767 kJ / 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,72 g |
Tuky | 30,24 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 398 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 2,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchá pomazánka s avokádem a vejci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8J0m
Moje poznámka
Jednoduchá pomazánka s avokádem a vejci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8J0m
Nejnovější recepty
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Cukeťák
Přidáno před 5 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno před 22 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová polévka
Kajkajak před 3 minutami
Bublanina
veronika812 před 1 hodinou
Kuřecí řízek s Nivou a jarní cibulkou
Zazie před 1 hodinou
Růžičky s tvarohovou náplní
olleg před 1 hodinou
Domácí chléb bez hnětení
boomgo před 2 hodinami
Tyrolské Gröstle
Fitulka před 2 hodinami
Asijský pikantní zelný salát
jana 5051 před 3 hodinami
Cuketová krémová polévka
Boxiska před 3 hodinami
Jednoduché langoše
Fitulka před 3 hodinami
Hermelínové kuřecí nudličky
Fitulka před 4 hodinami
Suroviny:
avokádo,
šťáva citronová,
vejce,
jogurt řecký,
sůl,
pepř mletý,
pečivo,
vejce,
koriandr,
citron
Komentáře (10)
Tu strouhnutou pecku, to jsem nikdy neslysela, je dobra? Vcera jsem pomazanku zrovna mela a pecku vyhodila. Ja zase pridavam trochu kari a rimskeho kminu. Zkus to!!