Slavnostní rybí polévka
Pokud je na vás kapr příliš aromatický, uvařte si štědrovečerní polévku z okouna. Má jemné, ale pevné maso a do polévky se skvěle hodí. Libeček, je stejně jako všude jinde, i v této polévce kouzelnou bylinkou a dodá opravdu luxusní chuť.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slavnostní rybí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkEO2
Moje poznámka
Slavnostní rybí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkEO2
Nejnovější recepty
Bublanina s kokosovými meruňkami
Přidáno před 7 hodinami
Mini dortíčky s broskví
Přidáno před 8 hodinami
Zeleninový krém s česnekovými krutonky
Přidáno před 11 hodinami
Rýžový salát s majonézou
Přidáno před 12 hodinami
Tilápie s vaječnou omeletou a čínským zelím (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 27. 6. 2025 19:04
Jogurtová stracciatellová bábovka s banány
Přidáno 27. 6. 2025 15:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionová omáčka rychlá
Stanas před 3 hodinami
Citronová babeta
Dantes30 před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Lithira před 8 hodinami
Bramboračka
Yrian před 8 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Wilma před 10 hodinami
Karbanátky
Bomber před 10 hodinami
Dráteník z cukety (cuketový nákyp)
Lenusak2 před 11 hodinami
Hamburgerové bulky
petra.sym před 11 hodinami
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
TondaJ před 12 hodinami
Nekynuté škvarkové tyčky
Kalenka10 před 13 hodinami
Suroviny:
okoun nilský,
voda,
celer,
mrkev,
cibule,
libeček,
bobkový list,
pepř,
sůl,
pepř mletý,
citron,
smetana,
petrželka,
krutony
Komentáře (1)