Slavnostní rybí polévka
Pokud je na vás kapr příliš aromatický, uvařte si štědrovečerní polévku z okouna. Má jemné, ale pevné maso a do polévky se skvěle hodí. Libeček, je stejně jako všude jinde, i v této polévce kouzelnou bylinkou a dodá opravdu luxusní chuť.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slavnostní rybí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkEO2
Moje poznámka
Slavnostní rybí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkEO2
Nejnovější recepty
Drobenkový hruškový koláč
Přidáno před 46 minutami
Domácí šípkový sirup
Přidáno před 3 hodinami
Hovězí nakyselo
Přidáno před 16 hodinami
Pýchavka v pivním těstíčku
Přidáno před 20 hodinami
Plněné bagetky s opečenou pýchavkou
Přidáno před 20 hodinami
Fazolky na kyselo s houbami
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový závin pro chlapy
Lida.Rose před 27 minutami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
jajiti před 3 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
habis před 4 hodinami
Jablíčka ve smaženém kabátku
Sahula před 4 hodinami
Kynutý knedlík
Evculina84 před 4 hodinami
Staročeská bramborová omáčka s hříbky
Sahula před 4 hodinami
Krkovička na bramborách z remosky jednoduše
viktor.bris.vb před 5 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem I
Palenka před 5 hodinami
Karamelizované kysané zelí podle Oldy
Sendy223 před 5 hodinami
Povidla ze švestek
Dycky před 6 hodinami
Suroviny:
okoun nilský,
voda,
celer,
mrkev,
cibule,
libeček,
bobkový list,
pepř,
sůl,
pepř mletý,
citron,
smetana,
petrželka,
krutony
Komentáře (1)