Lotus cheesecake s jablky a drobenkou
Lahodné spojení korpusu z karamelových sušenek, jemného tvarohového krému, šťavnaté jablečné vrstvy a křupavé drobenky. Dort navíc krásně voní perníkovým kořením. Ochutnejte a určitě nebudete litovat.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lotus cheesecake s jablky a drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R68wY
Moje poznámka
Lotus cheesecake s jablky a drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R68wY
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 14 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 15 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 17 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vladik. před 3 minutami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 7 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 10 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 11 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 12 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 13 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 14 hodinami
Kedlubnové zelí
vanilj před 14 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
Denade před 16 hodinami
Suroviny:
sušenky karamelové,
máslo,
tvaroh plnotučný,
tvaroh polotučný,
smetana zakysaná,
vejce,
koření do perníku,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
pudink vanilkový,
jablko,
med,
pudink vanilkový,
koření do perníku,
sušenky karamelové,
máslo,
cukr,
mouka hladká
Komentáře (1)