Postup přípravy
Krok 1: Dýni Hokkaido omyjeme a rozkrojíme, zbavíme semen i s tím ostatním a čistě vydlabanou dýni rozkrájíme na malé hranolky. Když je chcete mít rychle hotové, dělejte je slabé, asi takové, jaké jsou běžně bramborové hranolky.
Krok 2: Hranolky dáme na pekáček, zakápneme malinko olejem, posolíme podle chuti a přidáme koření. Pak je promícháme, aby se všude trochu omastily a koření se promíchalo. Ony se sice dost při pečení smrsknou, ale je to dobrota.
Krok 3: Dávala jsem na ně sůl, pepř, kmín a mletý rozmarýn. Žádný jednodušší recept z hokkajda snad neexistuje.
Zveřejněno 3. 12. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hranolky z dýně hokkaido
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B492
Moje poznámka
Hranolky z dýně hokkaido
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B492
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 13 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 20 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Kdyzjehlad před 2 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 8 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 9 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 10 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 10 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 11 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 12 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 15 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 15 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 15 hodinami
Tématické fráze:
dýně hokaido recepty,
hranolky z dýně hokaido,
hranolky z dýně,
hokaido-recepty,
dýně dýně hokaido,
recepty dyně hokaido,
hokaido recepty
Suroviny:
dýně hokkaido,
olej slunečnicový,
pepř,
bylinky
Komentáře (3)