Panenka ve slaninovém kabátku s hořčičným přelivem
Vepřovou panenku připravíme velice rychle, stačí ji osmažit. Díky slaninovému kabátku bude krásně šťavnatá. Jemné maso podáváme s výraznou omáčkou, kterou ochutíme ostrou dijonskou hořčicí a balzamikovým octem.
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Panenka ve slaninovém kabátku s hořčičným přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k1R1
Moje poznámka
Panenka ve slaninovém kabátku s hořčičným přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k1R1
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 12 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 14 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 15 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 17 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 19 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Patizonová polévka s koprem a zakysankou
Kostriba před 6 minutami
Citronová bábovka
AlenaCernik před 6 hodinami
Cuketová topinková směs
douver před 7 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
Sahula před 7 hodinami
Škvarkové tyčinky
HanaS92 před 8 hodinami
Kokosová roláda od IvettyG
Dyna1 před 9 hodinami
Bublanina
alenalentz před 10 hodinami
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 11 hodinami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 11 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 11 hodinami
Suroviny:
panenka vepřová,
slanina,
česnek,
olej olivový,
ocet balsamiko,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)