Vepřo zelo 2v1
Vepřové maso, kysané zelí a kmín – to je kombinace, která nikdy nezklame. Snadná příprava v jednom pekáčku pomůže zejména začátečníkům, ale ušetří práci i zdatným kuchařkám. K masu se skvěle hodí vařené brambory nebo houskový knedlík.
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřo zelo 2v1
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpR7g
Moje poznámka
Vepřo zelo 2v1
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpR7g
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 7 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 8 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 8 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 10 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 3 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 6 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 7 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 8 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 9 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 10 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 11 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 12 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 12 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
zelí kysané,
bobkový list,
kmín celý,
cukr krupice,
cibule,
sůl,
pepř
Komentáře (1)