Hovězí kostky na způsob zvěřiny s brusinkami
Podzimní čas s sebou nese chutě lesa, zvěřiny a lesních plodů. Nevadí pokud nemáte zrovna v rodině nimroda, i z hovězího masa lze připravit úžasné jídlo s akcentem divočiny. Postará se o to jalovec a brusinky, které vyladí jídlo ke spokojenosti.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 943 kJ / 942 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,36 g |
Tuky | 50,69 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 223 mg |
Sodík | 1,80 g |
Sůl | 4,40 g |
Sacharidy | 24,16 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Do omáčky lze přidat smetanu, citron apod, nedávala jsem ani nezahušťovala, omáčku zahustila rozmixovaná cibule se zeleninou. Kdo má potřebu zahustí jíškou nebo záklechtkou a provaří.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 10. 2023 19:25
11. 10. 2023 19:20
11. 10. 2023 17:40
11. 10. 2023 13:23
11. 10. 2023 07:56
11. 10. 2023 06:40
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 4 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 5 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 6 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 14 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 4 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 5 hodinami
Sýrové bulky
@lucivydrova uvařil před 6 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 7 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 7 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
Desatero rad na téma noky a nočky: Seznámíme vás s jejich přípravou, podáváním a uchováním
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Další recepty
Suroviny: maso hovězí, sůl, pepř mletý, sádlo, špek, cibule, mrkev, bulva celerová, pasta papriková, hořčice, cukr, bobkový list, jalovec, rozmarýn, vývar masový, brusinky,
Hovězí kostky na způsob zvěřiny s brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk2Lp
6 názorů