Zapečené velikonoční klobásky - bez kynutí
Toto nekynuté těsto je velice univerzální, dá se použít na slanou i sladkou verzi. My jej použijeme na tradiční velikonoční pochoutku, zapečené maso do bochánků. Toto se tradičně připravovalo hlavně o velikonoční neděli.
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené velikonoční klobásky - bez kynutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO0xW
Moje poznámka
Zapečené velikonoční klobásky - bez kynutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO0xW
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 14 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 14 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno před 21 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborná houbová omáčka
Sahula před 19 minutami
Buchtičky s krémem
polednovakaterina18 před 1 hodinou
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
AlienX před 2 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
iveta.kroul před 2 hodinami
Fazolový salát s feferonkou
milanow před 3 hodinami
Cuketový perník
MonikaP. před 3 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Slavista62 před 3 hodinami
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
Martin87 před 5 hodinami
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 5 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
Slavista62 před 6 hodinami
Suroviny:
mléko,
olej,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
droždí,
maso mleté,
rohlík,
vejce,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
majoránka,
vejce,
sádlo
Komentáře (1)