Sekaná s mrkví a polentou
Sekaná patří díky snadné přípravě mezi velmi oblíbené pokrmy. Navíc ji můžete podávat teplou, i po studenu. Tahle vepřová sekaná je vláčná díky přidané mrkvi, a na zahuštění je místo strouhanky použita polenta.
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaná s mrkví a polentou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6l8g
Moje poznámka
Sekaná s mrkví a polentou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6l8g
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 2 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 2 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 3 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 3 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 3 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 11 minutami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 35 minutami
Dušená mrkev
Tajemnost před 1 hodinou
Poctivá květáková polévka
oligarda před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 1 hodinou
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 2 hodinami
Dýňová polévka
BublinaF před 2 hodinami
Brokolicová polévka
Gothaj před 3 hodinami
Suroviny:
maso vepřové mleté,
mrkev,
polenta,
česnek,
cibule,
majoránka,
koření grilovací,
sirup,
protlak rajčatový
Komentáře (1)