Kuřecí rychlovka na tymiánu
Rychlý oběd nebo večeři vykouzlíte během 20 minut. Stačí kvalitní maso a pro zvýraznění chuti dijonská hořčiče a tymián. Zkuste na opékání opravdu použít přepuštěné máslo, budete překvapeni, jak lahodnou chuť pokrmu dává.
Postup přípravy
Krok 1: Kuřecí prso překrojíme na menší kousky a zlehka naklepeme přes fólii.
Krok 2: Z jedné strany potřeme hořčicí a z obou stran osolíme, opepříme a posypeme tymiánem.
Krok 3: Na másle opečeme z obou stran dozlatova.
Krok 4: Podáváme s oblíbenou přílohou nebo zeleninovým salátem.
Zveřejněno 24. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí rychlovka na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2D80
Moje poznámka
Kuřecí rychlovka na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2D80
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Dědova kulajda
Přidáno před 3 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Salát s křehkým čerstvým čajotem
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí stir-fry s rýží
Přidáno před 13 hodinami
Tuňákové placičky s nivou
Přidáno před 13 hodinami
Proteinový marshmallow dezert
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka s játrovými knedlíčky
Kajkajak před 2 hodinami
Prosedlá buchta s tvarohem
káťa před 3 hodinami
Francouzské brambory
JanaMo před 3 hodinami
Nejlepší litý perník
vesnickydesolat před 4 hodinami
Drobenkový hruškový koláč
Ajca1 před 4 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Lucie1001 před 5 hodinami
Jihočeská kulajda
bonkova před 5 hodinami
Čalamáda moc dobrá
HusoKachna před 5 hodinami
Putimské vepřové nudličky
bonkova před 5 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
bonkova před 5 hodinami
Suroviny:
prsa kuřecí,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř mletý,
tymián sušený,
ghee
Komentáře (2)