Brynzová pěna
Brynza, slovenský národní poklad a pomazánka z ní, má svoji typickou a nezaměnitelnou ostřejší chuť. Můžeme ji podávat jako zdravou večeři s pečivem a čerstvou zeleninou nebo použít na přípravu slaného pohoštění.
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brynzová pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpxW7
Moje poznámka
Brynzová pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpxW7
Nejnovější recepty
Tvarohové knedlíky se švestkami
Přidáno před 3 hodinami
Dědova kulajda
Přidáno před 8 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
Přidáno před 9 hodinami
Salát s křehkým čerstvým čajotem
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí stir-fry s rýží
Přidáno před 18 hodinami
Tuňákové placičky s nivou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
MarieBrozova před 10 minutami
Kynuté Honzovy buchty s povidly
barborapolas před 58 minutami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Kačenka před 58 minutami
Linecký koláč s marmeládou
Zbynek Hladik před 1 hodinou
Žampiony " Wellington"
KatkaCechova před 1 hodinou
Klobásky v zelí
misula29 před 1 hodinou
Houbová omáčka s muškátovým oříškem
Sahula před 2 hodinami
Havajský salát s japonským původem Poke bowl
Lucie1001 před 2 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
Cinderka před 2 hodinami
Slaný koláč s jablky, nivou a ořechy
veronika_straka před 3 hodinami
Suroviny:
brynza,
pomazánkové máslo,
smetana ke šlehání,
smetana zakysaná,
česnek sušený,
sůl,
pepř bílý mletý,
pažitka
Komentáře (9)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0