Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem
Jednoduchá, ale chuťově výrazná polévka, která spojuje jemnost brambor, křehkost fazolových lusků a svěžest čerstvého kopru. Tahle polévka v sobě nese chuť venkova i babiččiny kuchyně.
Postup přípravy
Na talíři můžeme doplnit pošírovaným vejcem. Krok 5: Na talíři můžeme doplnit pošírovaným vejcem.
Zveřejněno 3. 6. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNr5w
Moje poznámka
Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNr5w
Nejnovější recepty
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno před 7 hodinami
Okurková limonáda
Přidáno před 8 hodinami
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno 25. 7. 2025 13:00:02
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno 24. 7. 2025 18:15:02
Sendvič „Vegetariánská bomba“
Přidáno 24. 7. 2025 16:04:57
Ciabatta bez hnětení
Přidáno 24. 7. 2025 14:59:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Niva v bramboráku
kimlo před 23 minutami
Plovdivské maso
poirotka před 48 minutami
Nejlepší bublanina
skapaju před 1 hodinou
Pekingská polévka
Rasice před 1 hodinou
Zapečené brambory s masem a se smetanou
paprika1000 před 2 hodinami
Babiččina kulajda
Ivyjg před 2 hodinami
Rychlá meruňková buchta
Listicka129 před 2 hodinami
Cukeťák na plechu
kaci.h@seznam.cz před 2 hodinami
Sýrová omáčka
_martakrizk8_ před 3 hodinami
Plecko ve slaninové omáčce
suneno před 3 hodinami
Suroviny:
máslo,
mouka,
kmín mletý,
brambory rané,
fazolky zelené,
vývar zeleninový,
kopr čerstvý,
sůl,
pepř mletý,
vejce
Komentáře (8)