Květák bez smažení
Chcete si pochutnat na obalovaném květáku, ale bez smažení a zbytečného tuku? Vyzkoušejte variantu pečenou v troubě! Květák v jemném těstíčku obalený v kukuřičné strouhance je krásně křupavý, lehký a přitom stejně chutný jako z pánve.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 7. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák bez smažení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zp9Oy
Moje poznámka
Květák bez smažení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zp9Oy
Nejnovější recepty
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 2 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 3 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 6 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 19 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno 20. 10. 2025 14:05:01
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno 20. 10. 2025 13:24:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 16 minutami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 27 minutami
Salámová rychlá pomazánka
DavidVolvo před 28 minutami
Tvarohové muffiny s ovocem
Petra.21 před 1 hodinou
Buřtguláš samotáře Rermora
Dogys před 2 hodinami
Kuřecí čína
Cikitaka před 2 hodinami
Švestková buchta
ctomala před 2 hodinami
Švestková povidla
ctomala před 2 hodinami
Sterilovaná paprika s olejem
Michaela77 před 4 hodinami
Suroviny:
květák,
mouka špaldová hrubá,
voda,
koření grilovací,
sůl,
pepř mletý,
strouhanka kukuřičná,
olej
Komentáře (2)