Pikantní pečená rajčata
Čerstvá rajčata jsou nejlepší v létě. Uchovejte si i na zimu takovou chuť léta. Půlky rajčat stačí vyskládat na plech, potřít směsí česneku a koření a upéct. Upečená rajčata, napěchovaná do sklenice, pak budou vždy po ruce.
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní pečená rajčata
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L90KX
Moje poznámka
Pikantní pečená rajčata
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L90KX
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 12 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 13 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 13 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
mamina58 před 5 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 8 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 8 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 9 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 10 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 10 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 10 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Konstantin. před 10 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 10 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 11 hodinami
Suroviny:
rajče,
česnek,
ocet,
olej olivový,
cukr krystal,
tymián sušený,
sůl
Komentáře (1)