Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brynzový koláč

Hodnocení receptu je 4,4 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 062 kJ /
2 883 kcal
Bílkoviny102,20 g
Tuky177,13 g
Vláknina9,80 g
Cholesterol 715 mg
Sodík 3,24 g
Sůl8,28 g
Sacharidy215,07 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zo všetkých surovín vymiešame cesto a necháme 20 min kysnúť. Krok 2: Na náplň nastrúhame najemno zemiaky, pridáme ostatné ingrediencie a dobre premiešame. Krok 3: Vykysnuté cesto rozprestrieme do vymastenej okrúhlej koláčovej formy.
Naň rozotrieme náplň tak, že necháme asi 1 cm okraj bez náplne.
Vrch posypeme na malé kocôčky narezanou slaninou a polovicami olív. Necháme ešte 10 min podkysnúť. Krok 4: Pečieme na 180°C 25-30 minút.

Zveřejněno 24. 11. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brynzový koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YwpW

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brynzový koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YwpW

Marie

Tématické fráze:
brynzový koláč, brinzovy koláč, brynzové koláčky, brynzovy kolac se slaninou, brynzový, brinzové koláčiky, bryndové koláčky, brinzovy koláče recept, brynzove kolacky z brambot, brynzove koláč, brynzovy koláčky, kolac s brynzovou naplni, brynzový koláč slanina, brynzivy kokac

Suroviny:
mouka polohrubá, droždí sušené, cukr, žloutek, olej, sůl, mléko, brynza, jogurt, brambory, máslo, vejce, kopr, paprika sušená sladká, slanina uzená, olivy zelené

Přidat fotografie receptu