Cukrářská čoko poleva
Čokoládové polevy patří k absolutně nejzákladnějším a nejpoužívanějším polevám. Připravit je můžete mnoha způsoby. Máme pro vás léty prověřený, dokonalý recept, který si v rodině předávají jako vzácný poklad.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 473 kJ / 1 786 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,90 g |
| Tuky | 87,64 g |
| Vláknina | 16,50 g |
| Cholesterol | 231 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,02 g |
| Sacharidy | 226,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cukrářská čoko poleva
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pk72
Moje poznámka
Cukrářská čoko poleva
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pk72
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 2 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 6 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 8 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 10 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí stehýnka Garam masala
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vosí hnízda
Petule123 před 18 minutami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 53 minutami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 1 hodinou
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 1 hodinou
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Sahula před 2 hodinami
Krémová česnečka
magdalenka před 2 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
Sahula před 2 hodinami
Sekaná z pekárny
magdalenka před 2 hodinami
Tématické fráze:
coko poleva,
poleva,
cukrářské polevy-recepty,
domácí čoko poleva,
cukrářská čokoládová poleva,
kralovska poleva,
královská poleva recept,
cukrářské recepty,
čoko poleva recept,
čoko polevy,
čoko poleva na cukroví,
poleva coko,
cokopoleva,
čokol poleva,
čokol. poleva,
coko poleva na dort,
čokol.poleva,
polevy,
domácí kakaová poleva,
recept na čoko polevu
Suroviny:
máslo,
cukr moučkový,
kakao,
solamyl,
mléko
Komentáře (9)
Spolehlivější (z titulu zamezení tvorby hrudek) je rozmíchat směs kakaa se škrobem v trošce mléka na kašičku a až pak přidat zbytek surovin a povařit na vodní lázni (nebo opatrně i na přímém ohni) do zhoustnutí.