Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 487 kJ / 4 897 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,01 g |
Tuky | 309,47 g |
Vláknina | 10,60 g |
Cholesterol | 1,95 g |
Sodík | 608 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 449,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort Pirátská loď
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X7LW
Moje poznámka
Dort Pirátská loď
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X7LW
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 3 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 22 hodinami
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 08:31:03
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Veselé muffinky
Natkaaa před 10 minutami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 47 minutami
Jadel ve slanině
majka.k před 52 minutami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 1 hodinou
Tvarohovo-meruňková zmrzlina
kremik před 4 hodinami
Tvarohová buchta s meruňkami
EvaSte před 4 hodinami
Levná a rychlá buchta z remosky
Evajira před 5 hodinami
Zeleninová polévka bez zasmažení
trdlo před 5 hodinami
Tématické fráze:
dort loď,
dort loď postup,
dort pirat,
dorty loď,
loď dort,
dort jako lod,
dort s pirátem,
dětský dort loď,
dětské dorty lodě,
pirátská lod černá perla,
dětské dorty lod,
detský dort pirátska lod,
jak udělat dort lod,
postup na dort loď,
loď jako dort,
dětské dorty pirátská lod,
dort černá perla,
dorty-lodě,
forma na dort loď,
postup na piratskou lod
Suroviny:
mouka hladká,
kakao,
cukr písek,
vejce,
olej,
sůl,
máslo,
cukr moučkový,
mléko,
pudink vanilkový,
marcipánová falešná hmota,
potravinářské barvivo,
marmeláda broskvová,
kompot broskvový
Komentáře (37)
Fantome, samotné zdobení trvalo asi 3 hodiny s přestávkami, včetně promazání a tuhnutí dortu - a ty špejle...o čoko mikádu nevím, díky za tip