Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 390 kJ / 4 156 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,69 g |
Tuky | 198,52 g |
Vláknina | 19,25 g |
Cholesterol | 1,17 g |
Sodík | 546 mg |
Sůl | 1,67 g |
Sacharidy | 503,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanový mramor s broskvemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9pND
Moje poznámka
Smetanový mramor s broskvemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9pND
Nejnovější recepty
Minimuffinky
Přidáno před 4 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 8 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 9 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 2 hodinami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 3 hodinami
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 3 hodinami
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 4 hodinami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 4 hodinami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 5 hodinami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 5 hodinami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 5 hodinami
Ovocný jogurťák
danila před 6 hodinami
Tématické fráze:
smetanový dort s broskvemi,
mramor - recept,
mramor recept,
koláč mramor,
jak se dělá mramor na dort,
dort mramor,
mramor.cz,
lehky smetanovy dort s broskvemi,
jak udělat krásný mramor,
jak udelat mramor na dort,
mramor .cz,
pečivo mramor,
mramor cz,
jak udelat mramor,
smetanový koláč s broskvemi,
smetanovy moucnik s broskvi,
mramor na dort,
dorty mozek,
zákusek, konzervované broskve
Suroviny:
vejce,
cukr,
cukr vanilkový,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
olej,
voda,
kakao,
smetana zakysaná,
smetana ke šlehání,
broskve v mírně sladkém nálevu,
cukr vanilkový,
cukr
Komentáře (21)
Podobně dělám,jen kvůli silnému diabetu v rodsině musím značně předělávat, ale i tak občas upeču normálně