Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 390 kJ / 4 156 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,69 g |
Tuky | 198,52 g |
Vláknina | 19,25 g |
Cholesterol | 1,17 g |
Sodík | 546 mg |
Sůl | 1,67 g |
Sacharidy | 503,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanový mramor s broskvemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9pND
Moje poznámka
Smetanový mramor s broskvemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9pND
Nejnovější recepty
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Cukeťák
Přidáno před 7 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno 17. 7. 2025 14:06:48
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno 17. 7. 2025 12:21:38
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těstoviny se sýrovou omáčkou s houbami
lukasek.sarka.ladik před 24 minutami
Panenkové medailonky dušené na špeku a cibuli
Debackey před 2 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Terrana před 2 hodinami
Koprová polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Bublanina
veronika812 před 3 hodinami
Kuřecí řízek s Nivou a jarní cibulkou
Zazie před 3 hodinami
Růžičky s tvarohovou náplní
olleg před 4 hodinami
Domácí chléb bez hnětení
boomgo před 4 hodinami
Tyrolské Gröstle
Fitulka před 5 hodinami
Asijský pikantní zelný salát
jana 5051 před 5 hodinami
Tématické fráze:
smetanový dort s broskvemi,
mramor - recept,
mramor recept,
koláč mramor,
jak se dělá mramor na dort,
dort mramor,
mramor.cz,
lehky smetanovy dort s broskvemi,
jak udělat krásný mramor,
jak udelat mramor na dort,
mramor .cz,
pečivo mramor,
mramor cz,
jak udelat mramor,
smetanový koláč s broskvemi,
smetanovy moucnik s broskvi,
mramor na dort,
dorty mozek,
zákusek, konzervované broskve
Suroviny:
vejce,
cukr,
cukr vanilkový,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
olej,
voda,
kakao,
smetana zakysaná,
smetana ke šlehání,
broskve v mírně sladkém nálevu,
cukr vanilkový,
cukr
Komentáře (22)
Podobně dělám,jen kvůli silnému diabetu v rodsině musím značně předělávat, ale i tak občas upeču normálně