Suroviny
Porce: cca 25-30 ks. podle toho jak je děláte velké.
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 159 kJ / 6 252 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,89 g |
Tuky | 460,73 g |
Vláknina | 22,82 g |
Cholesterol | 435 mg |
Sodík | 12,42 g |
Sůl | 31,00 g |
Sacharidy | 391,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Housky se slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YQJM
Moje poznámka
Housky se slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YQJM
Nejnovější recepty
Pórkový krém
Přidáno před 4 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 4 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 9 hodinami
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 10 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 11 hodinami
Pikantní topinky s hlívou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fofr broskvový koláč
JakubM před 10 minutami
Otoč, oblíž, omliekuj -OREO
Pavlinakacerova před 42 minutami
Těstoviny s kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Kupczyk před 43 minutami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Estermik před 51 minutami
Granko - tvarohové řezy
veru.h. před 2 hodinami
Květáková polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Jablečno - makový dezert
Moanka před 4 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Moanka před 4 hodinami
Sýrové pletýnky s párkem
Fitulka před 5 hodinami
Tématické fráze:
housky se slaninou,
domaci housky se slaninou,
houska se slaninou,
kynute housky se slaninou,
bochánky se slaninou,
jak vytvarovat housky,
housky se slaninou recept,
housky ze slaninou,
recept housky se slaninou,
housky se slaninou bez kvasnice,
recept na housky se slaninou,
housky se zelím a slaninou,
jak vytvarovat housku,
sýrové housky se slaninou,
housky s slaninou,
housky se zelím,
housky se slaninou a zelím,
recept bochánky se slaninou,
domácí housky se slaninou recept,
sýrové bochánky se slaninou
Suroviny:
voda,
droždí,
cukr písek,
mouka hladká,
mouka grahamová,
sůl,
olej,
kečup sladký,
česnek,
slanina anglická,
sýr tvrdý
Komentáře (14)
Omlouvám se chtěl jsem napsat do nevyhřáté trouby, protože když je to v té troubě tak to pěkně kyne a jak se to nahřeje je vlastně hotovo.
Já jsem to dával podle receptu co mám napsaný do studené trouby, ale zkoušel jsem to i do teplé a výsledek byl stejný. o víkendu to znova upeču a nafotím i postup.
Jo mělo by tam bít napsané nakrojit a nedoříznout...
je to lepší do vyhřáté trouby protože to ještě vlastně kyne jak se to nahřívá