Suroviny
Porce: cca 25-30 ks. podle toho jak je děláte velké.
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 159 kJ / 6 252 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,89 g |
Tuky | 460,73 g |
Vláknina | 22,82 g |
Cholesterol | 435 mg |
Sodík | 12,42 g |
Sůl | 31,00 g |
Sacharidy | 391,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Housky se slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YQJM
Moje poznámka
Housky se slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YQJM
Nejnovější recepty
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 9 minutami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 2 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 4 hodinami
Zeleninový salát s pekingským zelím
Přidáno před 12 hodinami
Kančí guláš se zelím
Přidáno před 12 hodinami
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Fitulka před 40 minutami
Italské plněné placky
Lucie1001 před 2 hodinami
Helenské rohlíky
Tynaja před 4 hodinami
Zeleninové lečo na zimu
janatka před 5 hodinami
Segedínský guláš
Kajkajak před 10 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 12 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 15 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 17 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 17 hodinami
Tématické fráze:
housky se slaninou,
domaci housky se slaninou,
houska se slaninou,
kynute housky se slaninou,
bochánky se slaninou,
jak vytvarovat housky,
housky se slaninou recept,
housky ze slaninou,
recept housky se slaninou,
housky se slaninou bez kvasnice,
recept na housky se slaninou,
housky se zelím a slaninou,
jak vytvarovat housku,
sýrové housky se slaninou,
housky s slaninou,
housky se zelím,
housky se slaninou a zelím,
recept bochánky se slaninou,
domácí housky se slaninou recept,
sýrové bochánky se slaninou
Suroviny:
voda,
droždí,
cukr písek,
mouka hladká,
mouka grahamová,
sůl,
olej,
kečup sladký,
česnek,
slanina anglická,
sýr tvrdý
Komentáře (14)
Omlouvám se chtěl jsem napsat do nevyhřáté trouby, protože když je to v té troubě tak to pěkně kyne a jak se to nahřeje je vlastně hotovo.
Já jsem to dával podle receptu co mám napsaný do studené trouby, ale zkoušel jsem to i do teplé a výsledek byl stejný. o víkendu to znova upeču a nafotím i postup.
Jo mělo by tam bít napsané nakrojit a nedoříznout...
je to lepší do vyhřáté trouby protože to ještě vlastně kyne jak se to nahřívá