Suroviny
Porce: cca 25-30 ks. podle toho jak je děláte velké.
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 159 kJ / 6 252 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,89 g |
Tuky | 460,73 g |
Vláknina | 22,82 g |
Cholesterol | 435 mg |
Sodík | 12,42 g |
Sůl | 31,00 g |
Sacharidy | 391,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Housky se slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YQJM
Moje poznámka
Housky se slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YQJM
Nejnovější recepty
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 2 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 2 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 2 hodinami
Bezé roláda s lískovými oříšky
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové švestkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 1 hodinou
Maková náplň
lucyb před 3 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 3 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 3 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 5 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 6 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 6 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 6 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
janickajan před 6 hodinami
Tématické fráze:
housky se slaninou,
domaci housky se slaninou,
houska se slaninou,
kynute housky se slaninou,
bochánky se slaninou,
jak vytvarovat housky,
housky se slaninou recept,
housky ze slaninou,
recept housky se slaninou,
housky se slaninou bez kvasnice,
recept na housky se slaninou,
housky se zelím a slaninou,
jak vytvarovat housku,
sýrové housky se slaninou,
housky s slaninou,
housky se zelím,
housky se slaninou a zelím,
recept bochánky se slaninou,
domácí housky se slaninou recept,
sýrové bochánky se slaninou
Suroviny:
voda,
droždí,
cukr písek,
mouka hladká,
mouka grahamová,
sůl,
olej,
kečup sladký,
česnek,
slanina anglická,
sýr tvrdý
Komentáře (14)
Omlouvám se chtěl jsem napsat do nevyhřáté trouby, protože když je to v té troubě tak to pěkně kyne a jak se to nahřeje je vlastně hotovo.
Já jsem to dával podle receptu co mám napsaný do studené trouby, ale zkoušel jsem to i do teplé a výsledek byl stejný. o víkendu to znova upeču a nafotím i postup.
Jo mělo by tam bít napsané nakrojit a nedoříznout...
je to lepší do vyhřáté trouby protože to ještě vlastně kyne jak se to nahřívá