Suroviny
Porce: dle pekáče
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 639 kJ / 4 694 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,81 g |
Tuky | 150,32 g |
Vláknina | 67,00 g |
Cholesterol | 860 mg |
Sodík | 292 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 726,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bašta Bohů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lv45
Moje poznámka
Bašta Bohů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lv45
Nejnovější recepty
Křehký štrúdl
Přidáno před 3 hodinami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 6 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 6 hodinami
Těstoviny s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Mozzarella grilovaná ve vinném listu
Přidáno před 7 hodinami
Špízy se sýrem v šunce a zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatové chutney
BlaV. před 5 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 5 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 7 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 8 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 9 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 10 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 10 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 10 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 10 hodinami
Jahodové řezy s vanilkovým pudinkem a želatinou
Jitka29 před 10 hodinami
Tématické fráze:
jak zpracovat letní jablka,
jak zpracovat jablka,
bašta s jablky,
letní jablka recepty,
jablková povidla z letních jablek,
bašta moučník,
jak zpravobvat letni jablka,
povidla z letních jablek,
letní jablka recept,
jak zpracovat.letni jablka,
moučník bašta,
recepty z povidel,
povidla z jabek,
jablka - jak zpracovat,
jak spracovat jabka,
recept s letnich jablek,
recepty z jablk letnich,
jak zpracovat jabka recept,
jak spracovat letni jablka,
bibi bohu
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
máslo,
vejce,
žloutek,
prášek do pečiva,
mléko,
jablko,
cukr,
skořice,
cukr vanilkový
Komentáře (7)