Suroviny
Porce: dle pekáče
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 639 kJ / 4 694 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,81 g |
| Tuky | 150,32 g |
| Vláknina | 67,00 g |
| Cholesterol | 860 mg |
| Sodík | 292 mg |
| Sůl | 0,82 g |
| Sacharidy | 726,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bašta Bohů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lv45
Moje poznámka
Bašta Bohů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lv45
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 14 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 14 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 14 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 14 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 15 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 16 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 16 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 17 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 17 hodinami
Tématické fráze:
jak zpracovat letní jablka,
jak zpracovat jablka,
bašta s jablky,
letní jablka recepty,
jablková povidla z letních jablek,
bašta moučník,
jak zpravobvat letni jablka,
povidla z letních jablek,
letní jablka recept,
jak zpracovat.letni jablka,
moučník bašta,
recepty z povidel,
povidla z jabek,
jablka - jak zpracovat,
jak spracovat jabka,
recept s letnich jablek,
recepty z jablk letnich,
jak zpracovat jabka recept,
jak spracovat letni jablka,
bibi bohu
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
máslo,
vejce,
žloutek,
prášek do pečiva,
mléko,
jablko,
cukr,
skořice,
cukr vanilkový
Komentáře (7)