Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 978 kJ / 1 668 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,34 g |
Tuky | 48,86 g |
Vláknina | 13,41 g |
Cholesterol | 1,19 g |
Sodík | 2,30 g |
Sůl | 5,24 g |
Sacharidy | 204,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Dáme vařit těstoviny dle návodu.
Krok 2: Na pánvi na oleji opečeme dozlatova cibuli nakrájenou nadrobno, přidáme nakrájenou klobásku, česnek nakrájený na plátky a opečeme.
Krok 3: Uvařené, zcezené těstoviny smícháme s opečenou cibulí, česnekem a klobáskou, přidáme pepř, podravku, sůl, lžíci plnotučné hořčice, tvrdý sýr nakrájený na kostky, nakrájený medvědí česnek a rozklepneme do toho 4 vejce a řádně promícháme.
Krok 4: Vše nalijeme do vymazané pekárny a zapneme program "pečení". Pečeme hodinu.
Zveřejněno 14. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené těstoviny v domácí pekárně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qVB2
Moje poznámka
Zapečené těstoviny v domácí pekárně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qVB2
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 4 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 7 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 11 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 12 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Verosa před 59 minutami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Sahula před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 1 hodinou
Koláč z cukety
Vampi před 3 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 3 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 4 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 5 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 5 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 6 hodinami
Tématické fráze:
zapečené těstoviny,
pečeme v domácí pekárně,
zapecene brambory v domaci pekarne,
zapečené těstoviny pohlreich,
pečené těstoviny,
pečeme v pekárně,
šunkofleky v domaci pekarne,
domácí pekárna recepty,
zapečené brambory v pekárně,
šunkofleky z domácí pekárny,
za pečene těstoviny,
zapečené pokrmy,
těstoviny v troubě,
domaci pekarna zapecene brambory,
zapecene tes,
zapecene testoviny recept,
recepty v domácí pekárně,
zapekane brambory v domaci pekarne,
brambory v domácí pekárně,
zapečené těstoviny v troube
Suroviny:
těstoviny,
klobása papriková,
cibule,
olej,
pepř,
sůl,
podravka,
vejce,
hořčice plnotučná,
česnek mědvědí,
sýr tvrdý,
česnek
Komentáře (31)
Hell, domácí pekárna je ekonomicky velmi výhodná. Vezme si velice málo, takže to vůbec nevyjde draze
Finnetko, těstoviny můžeš dát kousek pod okraj. Objem by měl zůstat stejný.
No páni!!
Tak to je hnedle z "nízkorozpočtového" jídla docela drahá záležitost....
Testoviny nejsou tak vysusene, jako z trouby a chutnaji nam tak vic. Formu predem nevymazavam, neni treba, nelepi se.
A protoze mam mockrat vyzkouseno, dam bodik bez vahani
1.+