Suroviny
Porce: 1-2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 133 kJ / 32 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,63 g |
| Tuky | 0,36 g |
| Vláknina | 2,07 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 5,49 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tuňákové špagety s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V5E1
Moje poznámka
Tuňákové špagety s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V5E1
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 3 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 7 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 9 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 33 minutami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 50 minutami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 55 minutami
Banánky ze strojku
Vilik před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Sirael před 2 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 2 hodinami
Linecké smajlíky
Evculina84 před 2 hodinami
Liduščin vaječný koňak
Evculina84 před 2 hodinami
Kuře na paprice se smetanou
_martakrizk8_ před 3 hodinami
Pravý vepřový guláš
michaelatomastikova999 před 3 hodinami
Tématické fráze:
tuňákové špagety,
špagety s bylinkami,
tunak na spagety,
tuňak a špagety,
špagety s tuňákem,
tuńák špagety,
tunákové těstoviny,
tunák se špagety,
recepty ze špaget,
špagety vařené -2 porce,
spagety kari tunak,
špagety s konzervou tuňaka,
špagety tunák,
spagety s tunakovou konzervou,
spagety s redkvickami,
tunakove spagety s rajcaty,
recept spagety tunak,
špagety s bylinkami,
špagety z bylinkami,
špagety s tunákem a bylinkami
Suroviny:
tuňák s bylinkami v oleji,
ředkvičky,
citron,
pepř,
těstoviny špagety,
sůl,
olej,
bylinky,
cibulka jarní
Komentáře (5)