Cukrářská čoko poleva
Čokoládové polevy patří k absolutně nejzákladnějším a nejpoužívanějším polevám. Připravit je můžete mnoha způsoby. Máme pro vás léty prověřený, dokonalý recept, který si v rodině předávají jako vzácný poklad.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 473 kJ / 1 786 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,90 g |
Tuky | 87,64 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 231 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,02 g |
Sacharidy | 226,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cukrářská čoko poleva
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pk72
Moje poznámka
Cukrářská čoko poleva
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pk72
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 17 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 17 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 8 minutami
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 2 hodinami
Výborná houbová omáčka
Sahula před 2 hodinami
Buchtičky s krémem
polednovakaterina18 před 3 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
AlienX před 4 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
iveta.kroul před 4 hodinami
Fazolový salát s feferonkou
milanow před 5 hodinami
Cuketový perník
MonikaP. před 5 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Slavista62 před 6 hodinami
Tématické fráze:
coko poleva,
poleva,
cukrářské polevy-recepty,
domácí čoko poleva,
cukrářská čokoládová poleva,
kralovska poleva,
královská poleva recept,
cukrářské recepty,
čoko poleva recept,
čoko polevy,
čoko poleva na cukroví,
poleva coko,
cokopoleva,
čokol poleva,
čokol. poleva,
coko poleva na dort,
čokol.poleva,
polevy,
domácí kakaová poleva,
recept na čoko polevu
Suroviny:
máslo,
cukr moučkový,
kakao,
solamyl,
mléko
Komentáře (9)
Spolehlivější (z titulu zamezení tvorby hrudek) je rozmíchat směs kakaa se škrobem v trošce mléka na kašičku a až pak přidat zbytek surovin a povařit na vodní lázni (nebo opatrně i na přímém ohni) do zhoustnutí.