Oprava sraženého krému
Milé hospodyňky, povedlo se vám zdrcnout krém? Nezoufejte, nemusíte ho vyhazovat, ani připravovat nový. S naším malým trikem vám ukážeme, že náprava je rychlá a nijak složitá. Váš krém tak zůstane i po malé nehodě naprosto perfektní.
Postup přípravy
Krok 1: Zhruba 1 cm silný plátek ztuženého tuku rozpustíme.
Krok 2: Tuk necháme zchladnout a ještě tekutý ho pomalu zašleháme do krému
Krok 3: Krém se krásně spojí a dobře drží i při zdobení. Můžeme tak kousek tuku přidávat, ikdyž krém není sražený.
Zveřejněno 14. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Oprava sraženého krému
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w07g
Moje poznámka
Oprava sraženého krému
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w07g
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 10 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 11 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 11 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 11 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 15 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 25 minutami
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 7 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 8 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 8 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 8 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 8 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 9 hodinami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 10 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 10 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 11 hodinami
Tématické fráze:
zdrcnutý krém,
sražený pudinkový krém,
jak na zdrclý krém,
sražený tvarohový krém,
co se sraženým krémem,
co dělat když se srazí šlehačka,
sražena šlehačka,
co dělat se sraženým krémem,
sražený pudinkovo máslový krém,
zdrclý krem,
jak zachránit zdrcly krem,
sražená pařížská šlehačka,
sražený pařížský krém,
zdrcnutý máslový krem,
sražený krém do dortu,
zdrcnutá šlehačka,
jak napravit sraženou šlehačku,
zdrclý máslový krém,
hrudky v krému,
jak opravit zdrclý krém
Suroviny:
tuk ztužený
Komentáře (79)
Děkuji za radu.
No a četla jste komentáře?
Já ne,
(v rcp uvedený způsob odzkoušený nemám)
Zdravi Nadia - USA
podle tetčiny rady jsem sražený krém mixovala ve vodní lázni, dokud se máslo nerozpustilo. Poté jsem ho vždy po chvilce trochu promíchala mixérem a krém se spojil. Minulé Vánoce jsem takhle vyhodila 2 krémy. Kdybych to tenkrát věděla trubka, mohla jsem si ušetřit nervy :)
Vďaka za radu.
a co to zkusit dát do menšího mnořství mléka, mírně nahřát, rozmixovat, nechat vychladit v kednici a druhý den znova ušlehat. Mám takový pociz, ře se takhle kdysi dělala falešná ělehačka