Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 204 kJ / 49 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,44 g |
| Tuky | 0,25 g |
| Vláknina | 4,32 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 9,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tajemná treska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nG8R
Moje poznámka
Tajemná treska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nG8R
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 6 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 6 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 6 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 11 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 2 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 3 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 3 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 4 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 4 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 4 hodinami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 5 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 6 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 6 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 7 hodinami
Tématické fráze:
jak upravit tresku,
treska recept,
obalovaná treska,
treska recepty,
obalovaná treska recept,
jak upravit aljašskou tresku,
obalovana aljasska treska,
jak upravit tresku,
recepty treska,
smažená treska s bylinkovou omáčkou,
jak upravit tresku tmavou,
aljašská treska obalovana,
obalovana treska v troubě,
smažená obalovaná treska,
obalovaná treska s bylinkovou omáčkou,
recepty z tresky,
treska se sezamem,
obalovaná aljašská treska recept,
jak obalit aljašskou na tresku,
treska obalovaná
Suroviny:
treska aljašská,
sýr tvarůžky kulaté,
cibule,
mouka hladká,
sůl,
strouhanka,
olej
Komentáře (14)