Zapečená špalda s aljašskou treskou a kokosovým mlékem

Ze zdrave vyzivy Kuchařka: Ze zdrave…

2 porce Bezmasá jídla 0 názorů

Suroviny

1 sklenička špaldy
2-3 skleničky vody
2 plátky filé z aljašské tresky
sůl
libeček
citronová šťáva
jeden tenký pórek
2 dcl kokosového mléka
máslo na vymazáni
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Špaldu si uvaříme v osolené vodě. Filé nakrájíme na kostky, pórek na kolečka a oboje smícháme s nadrceným libečkem, osolíme a zakápneme citronovou šťávou.

  2. Špaldu rozprostřeme na máslem vymazanou zapékací mísu a na to rozložíme směs s rybou. Zalijeme kokosovým mlékem a zapékáme, dokud se mléko nevsákne do špaldy.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Zapečená špalda s aljašskou treskou a kokosovým mlékem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: spalda špalda recepty aljašskka treska zapečena filé s kokosovým mlékem jak připravit špaldu palacinky s treskou aljašská treska na kari fitnes recepty s kokosovým mlékem co je špalda