Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 041 kJ / 4 312 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,64 g |
| Tuky | 209,28 g |
| Vláknina | 19,00 g |
| Cholesterol | 1,10 g |
| Sodík | 810 mg |
| Sůl | 1,84 g |
| Sacharidy | 492,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovocný řez s perníkovou příchutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xoDq
Moje poznámka
Ovocný řez s perníkovou příchutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xoDq
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 4 hodinami
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 5 hodinami
Domácí veka
Přidáno před 18 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 19 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 23 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno 27. 12. 2025 13:05:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kanadské kuře
pesinova.k před 19 minutami
Vepřová kýta se zeleninou a klobásou
Leni1970 před 42 minutami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Janousek před 49 minutami
Slepice na paprice
vladhn před 1 hodinou
Medovníkové koule
milhausz1984 před 1 hodinou
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
milhausz1984 před 1 hodinou
Kynuté knedlíky z domácí pekárny (i pro začátečníky)
Rebeca před 1 hodinou
Lázeňské rohlíky
kunananuk před 1 hodinou
Knedlík z domácí pekárny
Rebeca před 1 hodinou
Chutné vafle
GitaV před 2 hodinami
Tématické fráze:
zlatý klas krémový prášek,
kremovy prasek zlaty klas,
krémový prášek,
pudink zlatý klas,
zlatý klas prášek krémový,
ovocny rez,
prasek zlaty klas,
levné ovocné řezy,
perníkové řezy s ovocem a želatinou,
co je kremovy prasek,
ovocné řezy,
puding s ovocné šťávy,
zlatý klas krémový prášek návod,
co je zlatý klas,
zlatý klas návod,
co je zlate klasy,
želatina s příchutí,
puding zlaty klas,
domaci zelatina ze zlateho klasu,
zlatý klas dr.oetker návod
Suroviny:
vejce,
prášek do perníku,
cukr krupice,
olej,
voda,
mouka hladká,
kakao,
koření do perníku,
marmeláda,
pudink vanilkový,
mléko,
mandarinky,
jahody,
želatina
Komentáře (13)
V Čechách místo Zlatého klasu možno použít "Krémový prášek".
Když Zlatý klas nemáme (dá se koupit jenom na Slovensku) a ani Krémový prášek, tak na hustý krém použijeme vanilkový pudink, do kterého přidáme 3 lžíce solamylu. A krém bude hustý a pevný.
Hanko, tvému ovocnému řezu s perníkovou příchutí posílám +10.
tejaja:co je Krémový prášek netuším
jooo,Hani
krásný moučníček