Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 042 kJ / 1 205 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,92 g |
| Tuky | 114,31 g |
| Vláknina | 7,14 g |
| Cholesterol | 434 mg |
| Sodík | 2,98 g |
| Sůl | 7,21 g |
| Sacharidy | 14,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karbanátky z patizonu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QAV7
Moje poznámka
Karbanátky z patizonu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QAV7
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 8 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 13 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 19 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Okoun mořský na sumahu
Kajkajak před 3 hodinami
Domácí piškoty
Marjet před 5 hodinami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 7 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 8 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 8 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 8 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 9 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 9 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 9 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 9 hodinami
Tématické fráze:
recepty z patizonu,
pokrmy z patizonu,
karbenatky z patizonu,
příprava patizonu,
jídla z patizonu,
patizon recepty,
co uvařit z patizonu,
jídlo z patizonu,
karbanatek z patizonu,
recepty z patyzonu,
karbanátky z patyzonu,
patizon karbenátky,
patizol,
recept z patizonu,
patizon recept,
co z patizonu,
pokrmy z patyzonu,
karbenátky s patizonu,
karbenatky z patyzonu,
recepty s patizonu
Suroviny:
patizon,
slanina anglická,
salám gothaj,
česnek,
cibule,
mouka polohrubá,
vejce,
sůl,
pepř,
majoránka,
strouhanka
Komentáře (5)