Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 131 kJ / 5 768 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,38 g |
Tuky | 172,86 g |
Vláknina | 15,40 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 725 mg |
Sůl | 2,30 g |
Sacharidy | 935,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Těsto: 1) V míse vyšleháme vajíčka s cukrem do pěny, poté za stálého míchání pomalu dáváme olej. Dále pak postupně přidáme ostatní suroviny v uvedeném pořadí.
Krok 2: Těsto: 2) V míse vyšleháme vajíčka s cukrem moučkou do pěny a pak zašleháme ostatní suroviny v uvedeném pořadí. Vznikne nám hladké a řídké těsto.
Krok 3: Vymažeme pekáč, na to dáme polovinu kakaového těsta a na něj vylijeme tvarohové těsto a zbytek kakaového těsta. Pečeme na 170°C asi 30 minut.
Zveřejněno 25. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buchta Himaláje - recept od D.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A9np
Moje poznámka
Buchta Himaláje - recept od D.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A9np
Nejnovější recepty
Pão de Queijo
Přidáno před 55 minutami
Rohlíky I
Přidáno před 4 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 4 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 4 hodinami
Nejlepší povidla
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 23 minutami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 35 minutami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 1 hodinou
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 2 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 2 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 2 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 2 hodinami
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 2 hodinami
Koláčky z tvarohu
Atairka před 2 hodinami
Tvarohový koláč s ostružinami
A.dus před 3 hodinami
Tématické fráze:
čím zahustit řídký tvaroh,
jak zahustit řídký tvaroh,
čím zahustit tvaroh do buchet,
čím zahustit tvaroh,
tvarohová buchta himaláje,
jak zahustit tvaroh do buchet,
jak zahustit tvaroh,
čím zahustit řídký tvaroh do koláčú,
ridky tvaroh,
buchta himaláje,
koláč himaláje,
recept himaláje,
buchta bez míchání,
buchta himaláje recept,
buchta proti všem předpisům,
tvarohový koláč himaláje,
řidký tvaroh do buchet,
jak zahustit ridky tvaroh do buchet,
himalaje recept,
čím zahustit tvaroh do koláčů
Suroviny:
vejce,
cukr,
olej,
mléko,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
kakao,
kůra citronová,
vejce,
cukr moučkový,
tvaroh,
mléko,
cukr vanilkový,
pudink vanilkový
Komentáře (7)
Se svolením autorky přidávám obrázek, aby recept bez fotky nevypadal tak smutně.