Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 372 kJ / 328 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 25,86 g | 
| Tuky | 18,87 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 533 mg | 
| Sodík | 299 mg | 
| Sůl | 0,67 g | 
| Sacharidy | 13,65 g | 
Postup přípravy
Podáváme s bramborem .
Zveřejněno 15. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Obalovaný květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0gr3
Moje poznámka
					
				
Obalovaný květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0gr3
Nejnovější recepty
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 6 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 2 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 4 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 4 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 6 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 6 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 16 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 18 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 19 hodinami
						Tématické fráze:
						
							jak dlouho vařit květák, 
						
						
							jak varit kvetak, 
						
						
							obalovanej květák, 
						
						
							květák recepty, 
						
						
							obžalovaný kvetak, 
						
						
							jak dlouho se vari kvetak, 
						
						
							jak se obaluje květák, 
						
						
							jak uvařit květák, 
						
						
							obalovany hermelin, 
						
						
							recept květák, 
						
						
							obalený květák, 
						
						
							květák, 
						
						
							obalovaná cuketa, 
						
						
							květák recept, 
						
						
							jak dlouho varit kvetak na smazeni, 
						
						
							jak dlouho smažit květák, 
						
						
							smažený květák recept, 
						
						
							vařit květák, 
						
						
							recept-obalovany kvetak, 
						
						
							dietní smažený květák
						
					
						Suroviny:
						
							květák, 
						
						
							mouka, 
						
						
							strouhanka, 
						
						
							vejce, 
						
						
							mléko, 
						
						
							sůl, 
						
						
							olej
						
					
	
			
	
	
	
	
	
Komentáře (8)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0