Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 372 kJ / 328 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,86 g |
Tuky | 18,87 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 299 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 13,65 g |
Postup přípravy
Podáváme s bramborem .
Zveřejněno 15. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obalovaný květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0gr3
Moje poznámka
Obalovaný květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0gr3
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno 17. 5. 2025 05:00
Kedlubnová polévka
Přidáno 16. 5. 2025 19:25
Horký zeleninový salát
Přidáno 16. 5. 2025 16:46
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
PetuleLevandulka před 9 hodinami
Jednoduché kynuté těsto na cokoli - slané i sladké
Petranela před 9 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 10 hodinami
Plněná vepřová svíčková
Pavel2001 před 11 hodinami
Kuřecí kari po belizsku
Antonausprag před 11 hodinami
Sváteční koláčky
Koffi před 12 hodinami
Bábovka s větrníkovou příchutí
pajuska1511 před 12 hodinami
Bůčková tlačenka asi jinak
Vladatlaca před 13 hodinami
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Napalsko před 13 hodinami
Krkovička pro vítanou návštěvu
Naja2801 před 13 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho vařit květák,
jak varit kvetak,
obalovanej květák,
květák recepty,
obžalovaný kvetak,
jak dlouho se vari kvetak,
jak se obaluje květák,
jak uvařit květák,
obalovany hermelin,
recept květák,
obalený květák,
květák,
obalovaná cuketa,
květák recept,
jak dlouho varit kvetak na smazeni,
jak dlouho smažit květák,
smažený květák recept,
vařit květák,
recept-obalovany kvetak,
dietní smažený květák
Suroviny:
květák,
mouka,
strouhanka,
vejce,
mléko,
sůl,
olej
Komentáře (6)