Obalovaný květák pečený s novými bramborami
Pokud patříme mezi milovníky květáku, smaženého v trojobalu, můžeme si připravit také jeho zdravější variantu. Okořeněné nové brambory a květák, obalený ve vejci se sýrem a ve strouhance, upečeme dohromady na jednom plechu.
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 443 kJ / 584 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
Tuky | 0,60 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 168 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 120,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obalovaný květák pečený s novými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q9lG
Moje poznámka
Obalovaný květák pečený s novými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q9lG
Nejnovější recepty
Hráškové řízečky
Přidáno před 8 hodinami
Tarhoňa s kuřecím masem a pikantní rajčatovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Přidáno před 10 hodinami
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou
Přidáno 10. 7. 2025 15:47:10
Rýžové nudle se zeleninou, sójovými kousky a arašídovou omáčkou
Přidáno 10. 7. 2025 15:39:58
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Přidáno 10. 7. 2025 09:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cikánské řízky
Liberko před 4 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Injathefox před 6 hodinami
Cuketovo sýrové kuličky
iveta.kroul před 6 hodinami
Pikantní vepřová kýta
rastislav007 před 7 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
juannita před 7 hodinami
Těstovinový salát s lilkem
TondaJ před 8 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
Malinka89 před 10 hodinami
Pečená krkovice s lilkem a smetanou
Kovisova před 10 hodinami
Meruňkový koláč s tvarohem a drobenkou
Malinka89 před 11 hodinami
Kuře na tymiánu
Jan Nemec před 11 hodinami
Suroviny:
květák,
brambory rané,
ghee,
vejce,
strouhanka,
sýr strouhaný,
pepř,
koření
Komentáře (16)