Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 128 kJ / 509 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,60 g |
Tuky | 0,07 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 132 mg |
Sůl | 0,26 g |
Sacharidy | 120,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Netradiční pusinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qM6G
Moje poznámka
Netradiční pusinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qM6G
Nejnovější recepty
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 1 hodinou
Bylinkové pesto
Přidáno před 18 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 23 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno 6. 5. 2025 13:33
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno 6. 5. 2025 12:40
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno 6. 5. 2025 10:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 2 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 2 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 2 hodinami
Koláčky jako kynuté, ale bez kynutí
Moanka před 2 hodinami
Carbonara špagety
Moanka před 2 hodinami
Rebarborový koláč s mandlemi, vločkami, kokosem a tvarohem
Moanka před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Moanka před 2 hodinami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Moanka před 2 hodinami
Jednohubky na párty
Moanka před 2 hodinami
Restovaná zelenina se žampiony a omáčkou
Moanka před 2 hodinami
Tématické fráze:
netradiční vánoční cukroví recepty,
pusinky,
pečení pusinek,
cukrové pusinky,
netradiční vánoční cukroví,
netradiční cukroví,
recepty na netradiční vánoční cukroví,
vanilkové pusinky,
ruske pusinky,
netradiční pečení,
netradiční recepty,
pusinky ve vodní lázni,
pusinky recept,
jak vyrobit pusinky,
recepty na vánoční cukroví netradiční,
recept na cukrove pusinky,
jak péct pusinky,
pečení pusinky,
pečeme pusinky,
say7
Suroviny:
bílek,
cukr krupice,
cukr vanilkový
Komentáře (13)
Nejlepší je stejně vyrobit si vanilkový cukr vlastní. Stačí k tomu vanilkový lusk, který necháte odpočívat v cukru. Babička vždycky měla takový doma ve spíži.
Doporučuji také při pečení používat vajíčka z volně běhajících slepic a pravé máslo.
prosím o smazání
http://forum.say7.info/topic45599-600.html
Jinak to jsou tak nějak běžné pusinky bych řekla, třeba to trochu zvýrazní chuťově ta vanilka. Jednou jsem celou noc sušila pusinky na radiátoru (porouchala se trouba