Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 128 kJ / 509 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,60 g |
| Tuky | 0,07 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 132 mg |
| Sůl | 0,26 g |
| Sacharidy | 120,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Netradiční pusinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qM6G
Moje poznámka
Netradiční pusinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qM6G
Nejnovější recepty
Kuřecí mleté kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 11 hodinami
Dort z listového těsta
Přidáno před 13 hodinami
Krémová polévka z pečené zeleniny
Přidáno před 13 hodinami
Dýňové karbanátky
Přidáno před 18 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Margot koláč s jablky
jestedka před 1 hodinou
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 1 hodinou
Řepánky
Jitkazmecka před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 1 hodinou
Jablkový křen
cookamater před 2 hodinami
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 12 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 13 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 13 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 15 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 15 hodinami
Tématické fráze:
netradiční vánoční cukroví recepty,
pusinky,
pečení pusinek,
cukrové pusinky,
netradiční vánoční cukroví,
netradiční cukroví,
recepty na netradiční vánoční cukroví,
vanilkové pusinky,
ruske pusinky,
netradiční pečení,
netradiční recepty,
pusinky ve vodní lázni,
pusinky recept,
jak vyrobit pusinky,
recepty na vánoční cukroví netradiční,
recept na cukrove pusinky,
jak péct pusinky,
pečení pusinky,
pečeme pusinky,
say7
Suroviny:
bílek,
cukr krupice,
cukr vanilkový
Komentáře (14)
Nejlepší je stejně vyrobit si vanilkový cukr vlastní. Stačí k tomu vanilkový lusk, který necháte odpočívat v cukru. Babička vždycky měla takový doma ve spíži.
Doporučuji také při pečení používat vajíčka z volně běhajících slepic a pravé máslo.
prosím o smazání
http://forum.say7.info/topic45599-600.html
Jinak to jsou tak nějak běžné pusinky bych řekla, třeba to trochu zvýrazní chuťově ta vanilka. Jednou jsem celou noc sušila pusinky na radiátoru (porouchala se trouba