Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 795 kJ / 3 536 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,08 g |
Tuky | 24,53 g |
Vláknina | 64,80 g |
Cholesterol | 266 mg |
Sodík | 342 mg |
Sůl | 1,29 g |
Sacharidy | 726,31 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vypracujeme těsto a necháme v ledničce chvíli odpočinou. Zatím si připravíme z jablek náplň - oloupeme je, nastrouháme nahrubo a přimícháme ostatní suroviny.
Krok 2: Těsto rozpůlíme na dva kusy, rozválíme a naplníme. Pečeme zhruba 30 -40 minut na 170°C. Můžete plnit i tvarohovou náplní. Těsto je výborné a jemné.
Zveřejněno 30. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablka pod peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1B3P
Moje poznámka
Jablka pod peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1B3P
Nejnovější recepty
Losos na másle s česnekem, špenátem a houbami ve smetanové omáčce
Přidáno před 12 hodinami
Salát s jahodami
Přidáno před 13 hodinami
Hranolky z košťálu brokolice
Přidáno před 20 hodinami
Rebarbora v karamelu na cokoliv
Přidáno 11. 6. 2025 16:14
Rychlý jahodovo-reveňový koláč
Přidáno 11. 6. 2025 14:00
Tvarohové knedlíky s jahodovým pyré a praženou strouhankou
Přidáno 11. 6. 2025 10:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrové smaženky – socialistické
Kajkajak před 2 hodinami
Pravá jihočeská kulajda
Kajkajak před 6 hodinami
Bezinkový sirup
LeonaVyslouzilova před 6 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
barypb před 7 hodinami
Pikantní tuňáková pomazánka "Franz Josef"
Sahula před 7 hodinami
Tuňáková pomazánka se sýrem a pažitkou
Sahula před 8 hodinami
Domácí tuňáková pomazánka s pažitkou
Sahula před 8 hodinami
Jednoduchá buchta s tvarohem
Jakubka před 11 hodinami
Domácí focaccia
Kakoska před 11 hodinami
Rychlý chléb z formy (bez hnětení)
jitka.kopp před 12 hodinami
Tématické fráze:
jablka pod peřinkou,
recepty z jablek,
jablka recepty,
top recepty z jablek,
babicovy recepty 30.10. 2011,
jablkapod pořinkou,
jablková koláč pod peřinou,
jbblka pod peřinou,
jablkový moučník s peřinou,
jablka ve vanilkove perine,
jablko- recepty,
jablka recept
Suroviny:
mouka hladká,
vejce,
mléko,
prášek do pečiva,
tuk hera,
cukr,
jablko,
cukr vanilkový,
pudink vanilkový,
rum,
cukr
Komentáře (6)
ty ozdůbky jsou z těsta