Postup přípravy
Zveřejněno 29. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uvařené brambory s nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B8mY
Moje poznámka
Uvařené brambory s nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B8mY
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 5 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 10 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 14 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 14 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 3 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 5 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 5 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 6 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 7 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 7 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 8 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 8 hodinami
Tématické fráze:
brambory s nivou,
recepty z uvařených brambor,
recept z uvarenych brambor,
co z uvařenych brambor,
co uvarit z nivy,
co s uvařených brambor,
co uvařit z brambor,
co uvařit z uvařených brambor,
luisianské brambory,
co uvarit s brambor,
jidlo z uvarenych brambor,
brambory na pánvi s nivou,
co uvařit s bramborem,
voda z uvařených brambor,
recepty s uvařených brambor,
niva a na brambory,
recepty s nivou,
co uvařit s brambory,
co se da uvarit z vajíček,
brambory s čalamádou
Suroviny:
brambory,
máslo,
pórek,
cibule,
sýr niva,
vejce
Komentáře (13)
Takže ja som si postup upravila takto : opražila som kúsok údenej slaniny ( asi 50 g, potrebovala som sa jej zbaviť, je to niečo naviac oproti receptu ), na nej som orestovala narezanú cibuľu a pór, pridala uvarené zemiaky ( nevyberala som pór, načo, keď ho tam o chvíľu dám späť ), posypala strúhanou Nivou, zaliala vajíčkami a premiešala na ohni, aby sa zrazili.
Podravku nedávam nikdy, takže to osolila akurát slaninka a Niva ( zemiaky pri varení som solila ).
S čalamádou boli výborné, Niva dá zemiakom vynikajúcu chuť.