Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 187 kJ / 2 196 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,21 g |
Tuky | 38,93 g |
Vláknina | 26,90 g |
Cholesterol | 10 mg |
Sodík | 81 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 373,66 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny dáme do pekárny (nejdříve tekuté, pak tuhé) a zapneme program Kyprý (nebo aspoň Základní).
Krok 2: Chlebík je nádherně nakynutý, pružný a na řezu strakatý semínky.
Zveřejněno 12. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Semenáček jogurtový
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xVPE
Moje poznámka
Semenáček jogurtový
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xVPE
Nejnovější recepty
Kuřecí maso s dýní, pórkem a smetanou.(vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Kuskusový salát s grilovanou zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Papriky plněné lečem
Přidáno před 6 hodinami
Krémová květáková polévka s mrkví a smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Mirabelková marmeláda
Přidáno před 22 hodinami
Zelenina po čínsku s hlívou a shitake
Přidáno 11. 8. 2025 09:42:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemný boršč
Kajkajak před 9 minutami
Buchtičky s krémem
Titto10 před 33 minutami
Kuřecí jogurtové placičky
MiskaM před 1 hodinou
Rajská polévka III
Penkapa před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Dagmarak před 3 hodinami
Hořčicové brambory
Entony před 3 hodinami
Žebírka BBQ
dastymisa před 6 hodinami
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Klivan před 16 hodinami
Tématické fráze:
karmadon,
semenáčky,
chleba z jogurtu,
jogurtove trojhranky,
chléb s chápu semínka mi,
chlebík z lněného semene,
racepty od cathleen,
recept joghurtovy trojhranek,
smetanový trojhránek recept,
akcokca,
recept na jogurtový trojhránek,
jogurtový chléb,
chlebik z pekarny narychlo,
beaufort st práce,
jogurtový chleba
Suroviny:
jogurt bílý,
voda,
olej,
sůl,
semínka dýňová,
semínka lněná,
semínka slunečnicová,
semínka sezamová,
mouka žitná chlebová,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (49)
chlebík jsem také pekla a máte pravdu, je opravdu velmi dobrý
Přidávám bodík +17 a s dovolením foto.
Naopak - někdy by se mi taková nevyslovená pochvala (jak jsi popsala) líbila. Ale já jako pochvalu beru i to, že syn při čekání na dopečení čerstvého chleba raději sní zbytek 4 dny starého domácího, než aby si zakrojil do té půlky koupeného, co jsme vzali narychlo, aby bylo co jíst, než upeču....
uff,vidím,že mé obavy byly liché
ano,jak já tě chápu
chlebík je výýýborný,hebký,voňavý,grandiósní
dávám mu 15.bodík a fotky
P.S.ale trojhránky jsou trojhránky