 
	
		
Postup přípravy
	Krok 1: Nejdříve oloupeme a nastrouháme na struhadle brambory, přidáme vejce, mouku, sůl, majoránku a prolisovaný česnek.
	Krok 2: Upečeme klasický bramborák, nejlepší je péct na co největší pánvi, aby byl bramborák co největší a co nejtenčí (pro snadnější pozdější přehýbání).
	Krok 3: Již v průběhu pečení bramboráků si na druhé pánvi rozpálíme menší množství oleje a osmažíme na něm na velmi malé kostičky (max.do 1x1cm) pokrájenou vepřovou kýtu, kterou zhruba po 3 min. zakápneme sójovou omáčkou, opepříme a ještě krátce prohřejeme. Solit snad ani není třeba, protože sójovka dodá slanou chuť.
	Krok 4: Cibuli nakrájíme na kostičky a vrhneme se na dokončení.
	Krok 5: Na bramborák namažeme tak 2 polévkové lžíce majonézy (Hellmanns je fakt nej nej), dále rozložíme po bramboráku opečenou kýtu a zasypeme syrovou pokrájenou cibulí. Přeložíme na polovinu a ozdobíme třeba snítkou petrželky. Chuť, která se snoubí se všemi ingrediencemi, včetně syrové cibule, je přímo božská, to se nedá popsat, to se musí ochutnat! Přeji dobrou chuť!!! :-)
Zveřejněno 13. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Bramborák á la milaaano
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJ5W
Moje poznámka
					 
				
Bramborák á la milaaano
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJ5W
Nejnovější recepty
	
			 
	
Kuřecí čtvrtky na zelenině z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 1 hodinou
	
			 
	
Restovaná vepřová játra, volská oka a zeleninový salát
Přidáno před 3 hodinami
	
			 
	
Pikantní čočková polévka se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
	
			 
	
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 5 hodinami
	
			 
	
Nejlepší langoše
Přidáno před 5 hodinami
	
			 
	
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Tvarohovo-jablková bábovka
Majavcelicka před 20 minutami
	
			 
	
Pečené maso a speciální cibulová omáčka
BinaSa před 1 hodinou
	
			 
	
	
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 3 hodinami
	
			 
	
	
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 3 hodinami
	
			 
	
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 5 hodinami
	
			 
	
	
Buchta bez vajec
DenaS před 6 hodinami
	
			 
	
	
Mazanec
[email protected] před 6 hodinami
	
			 
	
Langoše z kyšky
Ivetafrankova před 8 hodinami
	
			 
	
	
Kuře à la husa
Alesik před 8 hodinami
	
			 
	
Dršťková polévka z předvařených drštěk
milan.pohy před 9 hodinami
						Tématické fráze:
						
							čínský bramborák, 
						
						
							jaka mouka se dava do bramboraku, 
						
						
							nejlepší bramboráky, 
						
						
							jak ohřát bramborák, 
						
						
							kaplický bramborák, 
						
						
							kýta bramborak, 
						
						
							recept na cmundu, 
						
						
							kaplické bramboráky, 
						
						
							recepty kaplická cmunda, 
						
						
							kaplická cmunda recept, 
						
						
							nejvetsi bramboráky, 
						
						
							cinske bramborák, 
						
						
							jak péct bramborák, 
						
						
							struhadlo na bramborák, 
						
						
							bramborák, 
						
						
							nápln do bramboráku s kýty, 
						
						
							babicovy dobroty recepty 13.11.2011, 
						
						
							kaplický cmunda, 
						
						
							kaplický bramboráky, 
						
						
							vepřové ve cmundě
						
					
						Suroviny:
						
							brambory, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							česnek, 
						
						
							vejce, 
						
						
							majoránka, 
						
						
							olej, 
						
						
							kýta vepřová, 
						
						
							pepř, 
						
						
							omáčka sojová, 
						
						
							cibule, 
						
						
							majonéza, 
						
						
							olej
						
					
 
	 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
	 
 
 
 
 
 
Komentáře (21)
U nás je přes bramboráky paní casinová
No a ich bych podle tohoto rcp jedlý bramborák vytvořit nedokázal, že
hezký a zajímavý recept umocněný překrásným obrázkem
víc netřeba dodávat
Jak píšeš, ta syrová cibule dodá skvělou, takovou odlehčenou chuť. Měla jsem ještě čerstvé čínské zelí ze skleníku, který se k sytému bramboráku skvěle hodil.
Bylo to výborné, není co dodat
Díky za recept a doporučuji vyzkoušet. Já osobně nemám ráda takové ty kečupové majdy v bramboráku - s tímto se to nedá rovnat
Když je tohle on line kuchařka,očekával bych, že se tady bude propagovat majonéza doma dělaná. Kdo to neumí, stačí zalistovat, receptů je tu dost.
To už by se tu mohly objevovat recepty typu "ohřát konzervu guláše a ukrojit si k tomu chleba".
Tento recept znám pod názvem"Kaplická cmunda" a také jí občas dělám, je to moc fajnový a já ti dávám 3.bod
Raději si recepty po sobě několikrát přečti, než rp.pošleš, naše korektorky s tím mají nepříjemnou práci, jinak OK